Hector Malot-Singur pe lume

Totul despre opera lui Hector Malot,Singur pe lume

Impresii 28 august 2010

Mi-a placut foarte mult romanul Singur pe lume si sunt sigura ca multi dintre voi il aveti in biblioteca voastra(si este si citit 😉 ).M-am gandit sa invocam o discutie despre roman,gen impresii. Incep eu 🙂 :

Singur pe lume este un roman scris cu sufletul. Remi indura multe pentru a-si gasi familia,desi niciodata nu se plange de greutati. De fiecare data cand Remi era primit de cineva care tinea la el,se simtea ca si cum si-ar fi gasit familia. Si era fericit in compania acelor persoane. Deci pana la urma,greutatile pe care le-a indurat l-au ajutat sa ii pretuiasca pe oamenii din jurul lui. Din acest roman avem foarte multe de invatat. Fara munca,nu poti dobandi nimic.Aceasta este o carte care intr-adevar merita citita. Nu stiti ce pierdeti!

Deci..Asta cred eu. Voi ce credeti?

Reclame
 

7 Responses to “Impresii”

 1. Bia Says:

  Scrii foarte frumos. Si este foarte adevarat. Este un roman din care avem ce invata

 2. Alexa^^ Says:

  Daa. Ok. Pana la urma este un roman ok. Si nu e neaparat trist . Dar de ce are totusi un final fericit? Adica nu putea pur si simplu sa ramana la o anumita persoana? Sau sa stea cu domana Milligan fara sa stie ca este mama lui? Cartea este intr-adevar foarte faina,dar finalul e cam ciudat

 3. sweetsymo Says:

  Mereu clasific o carte dupa ce o citesc… As clasifica cartea asta la categoria „Povestile copilariei”, pentru ca este atat de trista :(( , dar finalul e unul fericit si toata lumea va trai ( mai mult sau mai putin ) pana la adanci batraneti, bla, bla, bla… Cartea e frumoasa si sentimentala de te apuca plansul, dar eu prefer sa raman la romenele SF sau in cel mai bun caz la cele scrise de autori moderni ( care inca mai traiesc !!! )… Concluzie: (:| …

 4. MIO Enterprise Says:

  am alsat un coment

 5. no0name Says:

  @Bia : Multumesc :). Intr-adevar este un roman din care avem ce invata.
  @Alexa^^ si Dianaa: Fiecare cu parerea lui. Pe de o parte,finalul e foarte ok deoarece este fericit,dar un final trist inseamna cateodata si putin egoism. Prin tot ce a trecut,nu merita putin liniste:)?
  @Sweetsymo : Iti plac romanele SF si nu am nimic cu asta. Nici nu ma deranjeaza ca impresia ta despre carte este”(:|”,dar ce ai cu autorul care nu mai este in viata?

 6. Dianaa Says:

  🙂 Ok. Hai sweetsymo . E deja absurd. Ok,iti raspectam parerea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s